Logo

Minestrone del campo Nordvang

Minestrone

En velsmagende minestrone, der serverer 39 personer, fyldt med friske grøntsager og smagfulde krydderier. Følg opskriften for at lave en autentisk smagsoplevelse.

Minestrone del campo Nordvang image 1

Opskrift

Ingredienser:

  • 500 g tørrede, udblødte ærter
  • 1 kg løg
  • 17 fed hvidløg
  • ½ hvidkål
  • 1 kg bladbede
  • 4 store porrer
  • 4-5 store gulerødder
  • 4 store rodpersiller
  • 2 store pastinakker
  • 2 knoldselleri
  • 1 kg kartofler
  • 2 mellemstore squash
  • ½ l olivenolie
  • 250 g tomatpuré
  • 5 tsk chilipulver
  • 5 tsk rosmarin
  • 3 tsk fennikelfrø
  • 15 salvieblade
  • 8-10 l grøntsagsbouillon
  • Grønne bønner
  • Broccoli
  • Salt, peber, eddike
  • Persille, hakket 7-8 håndfulde
  • Parmesanost

Fremgangsmåde:

  1. Kog ærterne i letsaltet vand i ½ time.
  2. Rens, skræl og hak grøntsagerne.
  3. Svits løg og hvidløg i olivenolie.
  4. Tilsæt bladbede, tomatpuré, og chilipulver. Svits yderligere.
  5. Tilsæt de resterende grøntsager og steg i 15 minutter.
  6. Hæld bouillon og krydderier i gryden og lad det simre i 30 minutter.
  7. Tilsæt bønner, broccoli og kog yderligere 10 minutter.
  8. Smag til med salt, peber og eddike.
  9. Rør finthakket persille i og server med revet parmesanost.