Minestrone del campo Nordvang
Minestrone
En velsmagende minestrone, der serverer 39 personer, fyldt med friske grøntsager og smagfulde krydderier. Følg opskriften for at lave en autentisk smagsoplevelse.
Opskrift
Ingredienser:
- 500 g tørrede, udblødte ærter
- 1 kg løg
- 17 fed hvidløg
- ½ hvidkål
- 1 kg bladbede
- 4 store porrer
- 4-5 store gulerødder
- 4 store rodpersiller
- 2 store pastinakker
- 2 knoldselleri
- 1 kg kartofler
- 2 mellemstore squash
- ½ l olivenolie
- 250 g tomatpuré
- 5 tsk chilipulver
- 5 tsk rosmarin
- 3 tsk fennikelfrø
- 15 salvieblade
- 8-10 l grøntsagsbouillon
- Grønne bønner
- Broccoli
- Salt, peber, eddike
- Persille, hakket 7-8 håndfulde
- Parmesanost
Fremgangsmåde:
- Kog ærterne i letsaltet vand i ½ time.
- Rens, skræl og hak grøntsagerne.
- Svits løg og hvidløg i olivenolie.
- Tilsæt bladbede, tomatpuré, og chilipulver. Svits yderligere.
- Tilsæt de resterende grøntsager og steg i 15 minutter.
- Hæld bouillon og krydderier i gryden og lad det simre i 30 minutter.
- Tilsæt bønner, broccoli og kog yderligere 10 minutter.
- Smag til med salt, peber og eddike.
- Rør finthakket persille i og server med revet parmesanost.