Logo

Naanbrød med hvidløg

Naanbrød med hvidløg og urter

En nem og lækker opskrift på bløde og smagsfulde naanbrød med hvidløg og urter, perfekt som tilbehør til indiske retter.

Naanbrød med hvidløg image 1

Opskrift

Ingredienser:

  • 300 g hvedemel
  • 1 håndfuld krydderurter (fx persille, salvie eller koriander)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vand
  • 1½ dl græsk yoghurt (10%)
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Pres hvidløg og hak krydderurter fint.
  2. Rør det sammen med mel, bagepulver, natron og salt, og ælt derefter vand og græsk yoghurt i.
  3. Ælt dejen i 5 minutter. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for klistret.
  4. Del dejen i 5 stykker og rul dem meget tyndt ud.
  5. Steg dem én ad gangen på en meget varm pande i lidt olie.
  6. Vend dem, når de har fået god farve på den ene side, og steg dem kort på den anden side.
  7. Pak dem ind i et rent viskestykke for at holde dem lune og bløde.