Naanbrød med hvidløg
Naanbrød med hvidløg og urter
En nem og lækker opskrift på bløde og smagsfulde naanbrød med hvidløg og urter, perfekt som tilbehør til indiske retter.
Opskrift
Ingredienser:
- 300 g hvedemel
- 1 håndfuld krydderurter (fx persille, salvie eller koriander)
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 1 dl vand
- 1½ dl græsk yoghurt (10%)
- Olie til stegning
Fremgangsmåde:
- Pres hvidløg og hak krydderurter fint.
- Rør det sammen med mel, bagepulver, natron og salt, og ælt derefter vand og græsk yoghurt i.
- Ælt dejen i 5 minutter. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for klistret.
- Del dejen i 5 stykker og rul dem meget tyndt ud.
- Steg dem én ad gangen på en meget varm pande i lidt olie.
- Vend dem, når de har fået god farve på den ene side, og steg dem kort på den anden side.
- Pak dem ind i et rent viskestykke for at holde dem lune og bløde.